Ha fa, akkor HAFA!

Bemutatkozás

Cégünk 2015 óta foglalkozik egyedi beépített bútorok, valamint különböző faipari munkák kivitelezésével. Fő tevékenységünk magas minőségű, egyedi igényeket kielégítő, ergonomikus és szerethető beépített bútorok kivitelezése. 

Vállalkozásunk modern gépparkkal felszerelkezve kínál innovatív megoldásokat megrendelőink számára. Alapelvünk az ügyfélközpontú gördülékeny ügyintézés, a kapcsolattartás és nem utolsó sorban a megrendelések ütemes teljesítése.

 

Minőség és megbízhatóság

Egy igazán jó beépített bútor nem csupán a minőségi alapanyag és megfelelő vasalatok függvénye. A precíz tervezés és kivitelezés elengedhetetlen szerepet tölt be a megfelelő eredmény elérése érdekében. Vállalkozásunk kizárólag magas minőségű, minden elvárást kielégítő termékeket forgalmaz. Munkafolyamatinkat tudatosan tervezük és látjuk el, ezáltal hosszútávon is megbízható termékeket készítünk.

 

Ergonómia

Ügyelünk a kényelemre! Legyen az konyhabútor, beépített gardrób, vagy szauna, mindenki számára fontos szempont a megfelelő használhatóság. Amennyiben egy konyhát az alapvető ergonómiai szabályoknak megfelelően alakítunk ki, az jelentősen csökkenti az ott végzett tevékenységek által okozott fáradtságérzetet. Ezáltal kényelmessé teszi az ott tartózkodást, így nem csupán szép a bútor, de kellemes is. Mindez természetesen személyenként eltérő lehet, vállalkozásunk törekszik az egyedi igények és méretek figyelembevételére.

 

A HAFA bútorról

„Rend a lelke mindennek”, tartja a mondás. Cégünk törekszik tiszta, rendezett és minőségi szerszámokkal felszerelt műhely körülmények között teljesíteni megrendeléseit. Ez önmagában már fél siker, a másik felét a szakmai tapasztalat és korrekt munkavégzés biztosítja. A tervezéstől a beépítésig teljes körű odafigyeléssel és felelősségvállalással fordulunk ügyfeleink irányába.

 

Partnereink

Általunk preferált márkák, cégek:

Referenciák

Tekintse meg eddigi munkáinkat képekben, olvassa el milyen kihívással kerestek fel ügyfeleink és végül hogy milyen véleményt kaptunk az elvégzett munkára.