Ha fa, akkor HAFA!

Hogyan fogjak hozzá?

Hogyan fogjak hozzá?

< Vissza

Gyűjtsön ötleteket! Az első személyes konzultáció előtt mindenképpen érdemes átgondolni, hogy mit is szeretnénk elérni. Ebben nagy segítségére lehetnek különböző inspiráló fotók, hangulati képek, interneten elérhető bemutató videók.

 

Amire szükségünk lesz…

  • Alaprajzi tervek, vagy vázlatos skicc, mindezt egy tényleges megrendelést megelőzően személyesen és ellenőrizzük saját mérőeszközeinkkel.
  • Meghatározni azokat az elemeket, melyeket mindenképpen szeretnénk, hogy bele kerüljenek a bútorzatba, valamint mit nem szeretnénk látni. Ezalatt azt értjük, hogy hová kerüljenek a különböző típusú ajtós, fiókos, belső fiókos, kosaras, felnyíló, stb. elemek. Ebbe a témakörbe tartozik a konyhai gépek elhelyezkedése, áramforrások és világítótestek kiosztása is.
  • Egy konyhabútor tényleges gyártásba kerülését megelőzően szükséges meghatározni, a beépítésre kerülő konyhagépek végleges típusát.
  • A bútoroknál, a színek és árnyalatok, az anyagok és formavilág szintén lényeges jellemzők. Legyen az magas minőségű festett frontos bútor, cnc-n mart minta vagy laminált lap. Ebben segítséget nyújtanak a különböző anyag és színminta katalógusok, melyeket a személyes konzultáció alkalmával rendelkezésre bocsájtunk.
  • A bútorzat fontos esztétikai és funkcionális eleme a fogantyú, illetve a különböző nyitást segítő megoldások. Ezek általánosa a következők lehetnek: front kihúzású fogantyús, profilmart fogantyú, síkba illesztett nyitósín, nyomó-nyíló tip-on, gola profil, elektromos nyitási rendszer.
  • Kényelmi szolgáltatásként díjmentesen, előre egyeztetett helyszíni felmérést végzünk, mely során segítséget nyújtunk a még megválaszolatlan kérdések tisztázására. Mindez általában 1-1,5 órát vesz igénybe. Ezt követően 1-3 munkanapon belül árajánlatot küldünk.