Ha fa, akkor HAFA!

Lakásátalakítás – lakásfelújítás

Lakásátalakítás – lakásfelújítás

< Vissza

Nem kis feladat elé néz, aki szeretett lakását, vagy házát át szeretné alakítani. Jó hír viszont, hogy van segítség! Egy lakásátalakítás legkritikusabb pontja általában, hogy kire bízzuk az adott projekt kivitelezését. Egy profi szakember kincset ér!

De vágjunk is bele!

Ejtsünk néhány szót arról, hogy mire is számíthat az, aki teljeskörűen szeretné átalakítani otthonát. Természetesen mint minden projekt, egy lakás felújítása is a tervezéssel kezdődik. Amint a tulajdonos és a kivitelező cég, mint fővállalkozó megállapodnak úgy a tervekben, mint ahogyan a financiális keretekben, megkezdődhetnek az első lépések.

A legtöbb esetben falak kerülnek át egyik helyről a másikra, tereket növelünk meg, álmennyezeteket kérünk különféle modern Led-világítótestekkel, padlókiegyenlítés történik, zuhanyzófalat építtetünk, valamint az épület villamos rendszerét korszerűsítjük. Ezen munkálatok mindegyike elengedhetetlen és szoros összefüggésben áll otthonunk új bútorzatának megálmodásával és kivitelezésével. Nem is csoda, hiszen egy igazán patinás bútor eleganciája ott kezdődik, hogy tökéletesen illeszkedik az új környezetbe. Ez az egyik oka, hogy beépített bútornak hívjuk, hiszen nem csupán rögzítve van, hanem milliméter pontossággal illeszkedik a falakhoz. Ezen a ponton már rendkívül fontos az összehangolt, kollektív munkavégzés a lakás átalakítását végző szakemberek között!

Legyen szó új konyhabútorról, fürdőszoba bútorzatról, hálószobáról, vagy kamraszekrény sorról, vállalkozásunk számos profi szakemberrel áll kapcsolatban, akik szintúgy az Ön segítségére lesznek a megelőző kivitelezési munkálatok elvégzésében.

Az eredmény magáért beszél!

A vevő elégedettsége, a mi sikerünk! A HAFA bútor segít Önnek megálmodni és kivitelezni elképzeléseit! Keressen minket bizalommal!